Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Bedrijf > Het bedrijf
prod4

Het bedrijf JOMY n.v.

Uw geprefereerde leverancier voor op maat gemaakte aluminium veiligheid - constructies.
Wij bieden u veiligheidsoplossingen aan voor vijf toepassingen: Evacuatie bij brand uit openbare of privé gebouwen, industriële toegang op hoogte, toegang tot gebouwen, geveltoegang en industriële architectuur voor het interieur en exterieur van uw gebouw.

Om u de juiste oplossingen aan te bieden beschikt JOMY n.v. over een eigen productie, een eigen studiebureel en eigen installatieploegen.

JOMY is De specialist in aluminium constructie en dank zij hun jarenlange ervaring kennen zij zeer goed de vele eigenschappen en vooral moeglijkheden van Aluminium.

Rechtstreeks uit de Belgische fabriek

JOMY produceert nog al zijn aluminium constructies in hun fabriek te Juprelle juist boven Luik, Belgïe.

JOMY beschikt naast een kantoor gebouw over drie productie hallen van ongeveer 4400m², op hun terreinen. Eén productie hal is voorzien voor de productie van trappen, een andere voor de productie van ladders in al zijn vormen en een derde voor de productie van speciale constructies.

De productie lay-out is zeer flexibel opgesteld zodat er erg efficiënt kan gedaan worden aan éénmalig – project - productie als aan kleinere serie productie. De vrij grote stock van verschillende aluminium profielen geeft een sterke flexibiliteit voor de productieplanning alsook voor de ontwerp afdeling.

JOMY is er fier op om deze productie in België te houden met als grootste troef een heel hoge maar betaalbare kwaliteit.

Marktleider in de Belux sinds 1968

Sinds het bedrijf JOMY s.a. werd opgericht in 1968 door Gilbert Loix, is het jaar na jaar blijven groeien en dit op een gezonde manier. Gedeeltelijk door sterke export resultaten maar vooral door een groei op de Belgische en Luxemburgse markt.

Momenteel is JOMY dan ook de marktleider in de Belux. JOMY is de enige Belgische firma binnen de sector met een eigen studiebureel en volledig uitgeruste werkplaatsen.

Een ander groot voordeel van de schaalgrootte is het feit dat JOMY beschikt over een grote voorraad speciale JOMY aluminium profielen zodat uw installaties zeer snel kan gebouwd worden.

Wereldwijde referenties

Het bedrijf is sinds zijn oprichting sterk gegroeid en vandaag kan men referenties uit meer dan 50 landen voorleggen : U.S.A., Mexico, Algerije, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Columbia, Rusland, Japan, enz.

Een sterk gespecialiseerd team

Te Juprelle beschikt JOMY over drie aluminium verwerkende ateliers inclusief opslag. Daarnaast is er een ruime bureel waar alle administratie wordt gedaan maar waar ook het ingenieursbureau is gevestigd. Dit ingenieursbureau telt 8 ingenieurs en werkt constant oplossingen uit op de maat van de klant. In totaal werken er zo’n 65 mensen voor JOMY in België. Hiernaast heeft JOMY nog een eigen filiaal in de U.S.A..

Vue aerienne de la societe JOMY a Wihogne
Our aluminum workshop with stock
JOMY| JOMY offers a wide range of solutions for fire egress, access at heights, building or facade access and architectural designs

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Bedrijf > Het bedrijf