Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Bedrijf > Onze aanpak
prod1

De “JOMY” methode van werken

Van ontwerpen over productie naar volledig functionele oplossingen.
JOMY wilt constructies op maat aanbieden tegen een betaalbare prijs. JOMY biedt een geïntegreerde aanpak aan, van concept tot realisatie. Elke constructie is aangepast aan de specifieke eisen van de klanten, dus continue innovatie is JOMY's grootste kracht. De service na voltooiing bestaat uit uitbreidingen, wijzigingen of reparatiewerkzaamheden.

Constructies op maat voor een betaalbare prijs

Modulaire structuren leveren op-maat-gemaakte constructies voor een betaalbare prijs. Het opnieuw gebruiken van ontwerpen, de expertise van de JOMY ingenieurs en nieuwe productiemethoden verbetert de efficiency van structuren en verlaagt de kostprijs van uw constructie. Deze aanpak zorgt al jarenlang voor competitieve prijzen voor hoogwaardige constructies.

Van het concept tot een functionele oplossing

JOMY levert een geïntegreerde aanpak, van het concept of uw idee tot aan de oplevering van de constructie. Hiervoor voeren wij de engineering, productie, installatie en zelfs onderhoud uit met eigen mensen. Dit verhoogt JOMY’s aansprakelijkheid en garandeert dat uw oplossing gebruik maakt van de waardevolle ervaring en controle mechanismen, van concept tot het eindproduct.

Meestal heb je je gebouw reeds mooi in gedachten zowel intern als extern maar je zou echt niet weten hoe je de nodige evacuatieroutes moet integreren zonder te raken aan het esthetische. Of je hebt het gebruik van een gebouw veranderd en er zijn nieuwe evacuatie noden ontstaan. Zoals bij B&B’s, studentenkoten enz.

Een industriële installatie dient regelmatig gecontroleerd of hersteld te worden maar dit vergt een veilige toegang tot de machine op hoogte. Op hoogte dient gewerkt te worden maar dit hoeft te gebeuren in veilige omstandigheden.

En nog veel meer zulke voorbeelden waarbij de klant met een nood zit qua toegang of evacuatie op hoogte. Voor al deze problemen kan je zeker terecht bij JOMY.

JOMY beschikt als enige in de sector in België en Nederland over een volwaardig ingenieursbureau met geschoolde en voltijdse ingenieurs die de voorschriften goed kennen en weten wat de mogelijkheden zijn. JOMY ingenieurs kunnen "out of the box" denken en brengen ook jaren van ervaringen mee aan de tafel. Zij hebben begrip voor uw wensen en zullen deze zo best mogelijk eerbiedigen in het ontwerp. Tijdens elke stap in het ontwerp proces wordt er grondig overlegd met de klant zodat de uiteindelijke constructie voldoet aan de wensen en de ontwerp voorwaarden.

Zo levert JOMY elke daginstallaties af welke esthetiek combineren met functionaliteit, of een combinatie van veiligheid met ergonomie.

Voortdurend innoveren

Elke situatie is anders, Iedere constructie wordt aangepast volgens de specifieke wensen van de klanten. Dit vereist dat JOMY steeds nieuwe standaarden ontwikkelt. Zo is continu innoveren geen loze slagzin bij JOMY.

Dienst na verkoop

Constructies in aluminium hebben vaak geen tot zeer weinig onderhoud nodig. Maar installaties die absoluut moeten functioneren in geval van nood dienen toch op regelmatige basis worden nagekeken en opgekuist. Dikwijls is een ophoping van vreemd materiaal of plaats inname door bijvoorbeeld een ornament de oorzaak dat men de installatie niet kan gebruiken. Opdat u hierover geen zorgen hoeft te maken bieden wij een professionele service. Deze service kan zich vertalen naar jaarlijkse onderhoudscontracten, snelle reparatiedienst en aanpassing - werken.

Technische ondersteuning voor oplossingen op maat

JOMY heeft een ingenieursbureau in zijn Belgische hoofdkwartier. Het personeel bestaat er uit gespecialiseerde, professionele en gecertificeerde ingenieurs.

JOMY is erg trots op zijn eigen ingenieursbureau alsook het feit dat zijn verkopers ook geschoolde ingenieurs zijn. JOMY verkoopt u geen verkoopspraatjes zonder inhoud maar echte technische oplossingen. Dit is een basis - waarde van het JOMY business - model.

In de Belux komen de JOMY mensen ter plaatse voor een correct zicht op de situatie en om de juiste maten op te meten. Hierbij worden de laatste nieuwe technieken gebruikt onder andere in de digitale foto techniek.

De verkoper die bij JOMY de titel krijgt van Project Directeur zal uw project van A tot Z opvolgen en staat ter uwer beschikking om eventuele problemen tijdens de uitvoering op te lossen. De Project directeur wordt geassisteerd door een JOMY project ingenieur op elk project.

The JOMY engineeringsoffice in Belgium near Liege
Our aluminum workshop with stock
JOMY special development folded stairs

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Bedrijf > Onze aanpak