Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Producten > Constructies op maat
prod2
JOMY is gespecialiseerd in een breed scala van producten met inbegrip van trappen, speciale ladders, loopbruggen, trapladders, gepersonaliseerde constructies en andere veiligheidsaccessoires. Alle producten worden geproduceerd uit geanodiseerd lichtgewich

Constructies Op Maat

Alle aluminium constructies kunnen worden geconstrueerd om te voldoen aan de specifieke voorwaarden van u of uw gebouw. Aarzel niet om JOMY te contacteren met uw speciaal verzoek.

Alle JOMY producten kunnen aangepast worden aan uw specifieke voorkeuren.

De ingenieursafdeling waardeert de mogelijkheid om uw speciale voorkeuren omtrent nooduitgang, toegang op hoogtes, toegang tot gebouwen of gevels en architecturale designs te bestuderen.

Aluminium

Ondanks het gebruik van een relatief dure basisgrondstof van hoge kwaliteit, is de totale kost van een aluminium constructie over gans de levensduur zeer voordelig.

Het gewicht van aluminium is slechts een derde van het gewicht van staal en dit geeft economisch voordeel tijdens de logistiek van het project. De verwerking van aluminium is ook veel makkelijker dan deze van staal. Aluminium geeft u een levensddur van zeker 30 jaar en vergt geen onderhoud of herhaaldelijk verven.

Aluminium laat toe om zich te gebruiken voor verscheidene veiligheidstoepassingen

JOMY is uw veiligheidsspecialist bij uitstek. Dankzij een vlotte bewerking door het relatief zachte en genormaliseerde materiaal, is aluminium het geschikte materiaal om gebruikt te worden voor onderscheidende veiligheidsapplicaties.

Alle JOMY constructies bestaan uit licht, corrosiebestendig en stevig aluminium en deze eigenschappen gebruikt JOMY ten volle om constructie te ontwerpen en te produceren voor uw veiligheid.

JOMY is een professionele leverancier en specialist van vijf veiligheidstoepassingen, meer bepaald nooduitgangen, industriële toegang op een hoogte, toegang voor gebouwen, toegang voor gevels en architecturale ontwerpen.

Aluminium voor marine en zoutwatergevoelige kusttoepassingen

Werken met materialen en constructies die niet geschikt zijn voor agressieve omgevingen kunnen leiden tot hoge onderhoudskosten en kunnen de levensduur van een constructie sterk doen afnemen.

Daarom werkt JOMY met Aluminiumlegeringen van de hoogste kwaliteit. Deze behoren tot de EN AW 606X familie (hoofdzakelijk 6060 en 6063). Volgens definitie, behoren deze aluminiumlegeringen tot de marine kwaliteit.

De meeste JOMY producten in aluminium worden geanodiseerd tot 10 microns om de weerstand nog te verhogen. Een op-maat-gemaakte anodisatie wordt op verzoek uitgevoerd.

Lassen

De meeste JOMY constructies zijn opgebouwd uit modulaire standaard profielen en structuren zodat er geen lassen aan te pas komt. Alles wordt in mekaar gezet met bouten en rivetten. Dit geeft een groot voordeel op werven waar lassen toch altijd problemen met zich meebrengt.

Speciale en specifieke JOMY constructies zijn beschikbaar maar dienen dan weer wel gelast te worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door de oxidatielaag op aluminium die een zeer hoog smeltpunt heeft ten opzichte van het aluminium dat eronder ligt alsook door het feit dat aluminium een zo onedel metaal is, moet het lassen van aluminium uitgevoerd worden met speciale aandacht en dit is enkel te doen door speciaal opgeleide lassers. JOMY’s ateliers hebben het laatste nieuwe lasgereedschap en professioneel opgeleide lassers.

Industrial facade access by JOMY

A curved painted JOMY ladder on a dome

A JOMY on a half circle roof

JOMY| Aluminium constructies op maat voor uw veiligheid

Enclosure of the bottom of JOMY stairs

Anti panic lock on the outlet of JOMY stairs

Gate on JOMY stairs

De producten van JOMY bieden veilige oplossingen voor de waterzuiveringsindustrieen. De aanwezigheid van putladders is essentieel in de waterzuiveringsindustrie. Dit soort ladder kan geinstalleerd worden op een gebogen of plat putoppervlak. De ladder kan

De producten van JOMY bieden veilige oplossingen voor de waterzuiveringsindustrieen. De aanwezigheid van putladders is essentieel in de waterzuiveringsindustrie. Dit soort ladder kan geinstalleerd worden op een gebogen of plat putoppervlak. De ladder kan

Fire escape stairs along the sea

Marine Aluminum

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Producten > Constructies op maat