Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Producten > Bordestrappen
prod4

De veelzijdigheid van bordestrappen voor professioneel gebruik

Bordestrappen zijn een essentieel onderdeel geworden van professionele omgevingen, zoals magazijnen en locaties waar onderhoudswerkzaamheden aan machines worden uitgevoerd. Deze speciaal ontworpen trappen bieden een veilige en gemakkelijke manier om hoogteverschillen te overbruggen en verhoogde niveaus te betreden. Met functies zoals handgrepen, wielen en een modulair systeem, bieden bordestrappen een scala aan voordelen die tegemoetkomen aan de behoeften van professionals die op verschillende plekken moeten werken.

nl-NL

Wat zijn bordestrappen?

Bordestrappen zijn speciaal ontworpen trappen die gebruikt worden in professionele omgevingen, zoals magazijnen en voor onderhoudswerkzaamheden aan machines. Ze bieden een veilige en gemakkelijke toegang tot verhoogde niveaus en zijn een essentieel hulpmiddel voor werknemers die op verschillende locaties moeten werken.

nl-NL
check Gemakkelijke verplaatsing

Bordestrappen zijn uitgerust met handgrepen en wielen, waardoor ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Dit is bijzonder handig wanneer werknemers op meerdere plekken moeten werken. Ze kunnen de trap eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie, wat tijd en moeite bespaart.

nl-NL
check Ideaal voor toegang en doorgang

Bordestrappen zijn ontworpen om veilige toegang en doorgang te bieden bij machines of op daken. Het overstapbordes, dat vaak deel uitmaakt van bordestrappen, is speciaal ontworpen om gemakkelijk op verschillende hoogtes te kunnen werken. Dit vergemakkelijkt onderhoudswerkzaamheden, inspecties en andere taken waarbij toegang tot moeilijk bereikbare gebieden vereist is.

nl-NL
check Ongekende mogelijkheden dankzij het modulaire systeem

Een opvallend kenmerk van bordestrappen is het modulaire systeem waarmee ze zijn uitgerust. Dit systeem biedt ongekende mogelijkheden voor aanpassing en maatwerk. Gebruikers kunnen de hellingshoek en breedte van de treden naar wens configureren, waardoor ze een bordestrap kunnen creëren die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

nl-NL

Bordestrap bij Jomy

Jomy biedt een breed scala aan bordestrappen aan die aan diverse behoeften voldoen. Door de configuratie-opties en mogelijkheden van het modulaire systeem kun je een bordestrap vinden die perfect past bij jouw specifieke vereisten. Liever een bordestrap op maat? Geen probleem? Investeer in een bordestrap en profiteer van de mobiliteit, veiligheid en aanpasbaarheid die het biedt tijdens professionele werkzaamheden.

nl-NL

Platform stappen galerij afbeelding

nl-NL
nl-NL
nl-NL

nl-NL
nl-NL
nl-NL

nl-NL
nl-NL
nl-NL

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Producten > Bordestrappen